Ring eller skriv til
Dina Juel Mortensen

Booking af mødelokaler

Kontakt os nu for at reservere dit næste møde eller workshop i Nykøbing F. Hallens samarbejdscentrum!

Nykøbing F. Hallen har 2 dejlige mødelokaler som er særdeles velegnet til mødeaktiviteter, kurser, foredrag eller til spisearrangementer.

MØDELOKALE 14/15
I det største er der plads til 100 personer uden bordopstilling. Dette mødelokale kalder vi i daglig tale "LOKALE 14/15"

I lokalet er der alt det AV-udstyr du har brug for til dit møde.
(Storskærm, projektor, lærred, flipovers, whiteboardtavle og lydanlæg)

Lokalet kan også benyttes til bl.a. gymnastikhold og dans.
Der forefindes toilet i umiddelbar tilknytning til lokalerne.

Mødelokalet 14/15 i hjertet af Nykøbing F. Hallen – dit ideelle sted for konstruktive og kreative sammenkomster. Beliggende centralt på 1. sal, er disse lokaler designet til at være kernen for mindre møder, engagerende workshops og en lang række af interaktive sessioner.


MØDELOKALE 9
I vores lille mødelokale "MØDELOKALE 9" er der langbord og plads til 20 personer.. 
I lokalet er der storskærm og flipover.

I mødelokale 9 kan du arrangere intime, men produktive møder i en atmosfære, der også er perfekt til ideudveksling eller en-til-en samtaler. Og når behovet opstår for lidt mere plads, lokalerne 14/15 tilbyder en fleksibel løsning, der kan tilpasses efter din specifikke begivenhed.

Savner du andet i forbindelse med mødet, så sig til..

RESTAURANT
Velkommen til vores charmerende restaurant på 1. sal i Nykøbing F. Hallen, med udsigt over den idylliske svanedam. Drevet i samarbejde med vores forpagter Kokken & Company
Lokalet er perfekt til at huse arrangementer, konstruktive møder eller inspirerende workshops.

Er du på udkig efter et smukt sted, der skaber den rette stemning og samtidig byder på mulighed for god mad, så er restauranten på 1. sal i Nykøbing F. Hallen stedet for dig.
Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan gøre dit næste arrangement perfekt

LOUNGEN 
Velkommen til Lounge Guldboxen – det ultimative sted for dit næste event!

Forestil dig et rum, hvor elegancen møder funktionaliteten, et sted der vibrerer med muligheder. Lounge Guldboxen er netop dette sted. Med plads til 400 siddende gæster, åbner vores lounge dørene for en verden af begivenheder, fra inspirerende foredrag til dynamiske workshops, fra sublime middagsarrangementer til storslåede fester, der fortæller en historie.

Designet for at imødekomme dine behov, er Lounge Guldboxen udstyret med topmoderne faciliteter og tilbyder en alsidig ramme til netop dit arrangement. Uanset om du planlægger et professionelt møde, uddannelsesaktiviteter, en elegant reception eller noget helt fjerde, lægger vores lounge kulisserne til en uforglemmelig oplevelse.

Vores team er dedikeret til at bringe din vision til live med minutiøs opmærksomhed på detaljer. Fra planlægningsfasen til afvikling vil vi sikre, at hvert aspekt lever op til dine forventninger.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan skabe det perfekte backdrop for dit event i Lounge Guldboxen – hvor guldstandarden for arrangementer bliver sat!

Del på sociale medier...